Sport - Jarunski sportski susreti 2016

Podružnica Podsljeme momčadski pobjednik

Osvojeno pet pojedinačnih odličja

Piše Ivan Ročić
Fotografije Adela Špoljarec i Nada Ročić
RŠC Jarun,  17.lipanj 2016.

“JARUNSKI SUSRETI” su tradicionalna sportsko rekreativna, zdravstveno edukativna i kulturno zabavna manifestacija na koju su pozvani građani starije dobi iz cijelog Zagreba. Cilj je popularizirati programe vježbanja i kretanja i u zrelijoj dobi, te potaknuti Zagrepčane na kontinuirano sudjelovanje u sportskim rekreativnim programima, zbog njihovog pozitivnog utjecaja na zdravlje.

Ove godine kao i prethodnih godina manifestacija se održala na Jarunu, pokraj Malog jezera kod «Aquariusa» u organizaciji Društva sportske rekreacije DSR  "Sport za sve Centar" -  Zagreb, Palmotićeva 22, mobitel 099/676 4071; telefon: 4922 720,   www.sportzasve-centar.hr , pod vodstvom predsjednice Biserke Babić i voditeljice prof. Karoline Muža  mob.091/511-5404.

Prisutni su osim natjecanja, pratiti nastupe različitih rekreativnih i plesnih grupa, plesali uz glazbu i slušati stihove sudionika susreta!

SUH Podružnicu Podsljeme, pod vodstvom voditelja ekipe Ivana Ročića zastupali su natjecatelji:
Adela Špoljarec, Vlasta Lelić, Nada Ročić, Anđela Dobrinčić, Stjepan Patalen, Rudolf Špoljarec i Ivan Grinvald.

Natjecanje je održano u sportsko rekreacionim disciplinama:
- VISEĆA KUGLANA (pojedinačno, 3 u pune i 3 u čišćenje) zlatna medalja VLASTA  LELIĆ
- SENIORSKI VIŠEBOJ (igre preciznosti) zlatna medalja Anđela Dobrinčić, srebrna medalja STJEPAN PATALEN
- POLIGON (igra brzine) srebrna medalja VLASTA LELIĆ, brončana medalja RUDOLF ŠPOLJAREC

Natjecanja  u  stolnom tenisu i badmintonu zbog jakog vjetra nisu održana a zbog malog broja prijavljenih ekipa odgođena su natjecanja u Seniorskom golometu, šahu i  štafeti.

Uz lijepo vrijeme, odlično društvo, roštilj i hladno pivo odlično smo se zabavili.   Uz pozdrav s motom  “SVI ZA SPORT – SPORT ZA SENIORE”, vidimo se na Jarunu opet iduće godine!

Fotografije