Vaši komentari


Nada Glavatovic 😍😍🤣🤣sve moguće pohvale glumicama (KUD Dubrava). Nasmijala sam se do suza, razveselile mi cijeli vikend, a ne samo večer. Divne su bile. Najveće pohvale domaćinima koji su stvarno divni i topli i znaju organizirati takvu zabavu da ti nijednog trena nije nezanimljivo. Jednostavno rečeno divno .😍🤣💜👍.

*    *    *

Vesna Franković U Splitu svakako posjetite Voćni Trg, Pjacu, Peristil, Zlatna vrata i Grgura Ninskog (dodirnite mu palac za sreću), Marmontovu, Prokurative, Matejušku, uz stepenice do prve Vidilice na Marjanu, zatim Zapadna obala do Sustipana Sa kojeg se pruža prekrasan pogled na Splitsku luku i Rivu. Sretno.


*   *   * 

Adela Špoljarec za Sindikat Umirovljenika Podsljeme
11. listopad u 16:40
Drago mi je da smo suprug i ja članovi sindikata umirovljenika Podsljeme! Dobili smo divne nove prijatelje i poznanike i uživamo u zajedničkim druženjima i izletima!
Hvala vam!


*   *   *  

Poštovani gosp. Ročić,
evo upravo sam sada pogledala vaš blog i vrlo sam zadovoljna, bolje reći oduševljena. Naime koliko znam to je prvi, a možda i jedini blog i mail stranica jedne zagrebačke podružnice. Vjerujem da će slijedeći vaš primjer još poneka podružnica napraviti isto. Čestitam vam i na sadržaju koji ste stavili na blog.
Informativan i koristan i uvjerena da ćete privući dio članova upravo na ovaj način, a ostale polako na tradicionalan način javnim pozivima. Žao mi je što osobno neću moći doći na sastanak u petak 17. kolovoza, jer sam na putu, ali u mislima ću biti s vama. Želim vam uspješan rad i dugu, uspješnu suradnju.
Moje iskrene pozdrave i čestitke na dosada učinjenom prenesite i članovima predsjedništva i vjerujem u skori susret u vašoj sredini.
Srdačno Vas pozdravljam
Povjerenica Povjereništva za grad Zagreb
Biserka Budigam, prof. psihologije /15.08.2012./