Susjedi - Predstavljamo Vam podružnicu Studentski grad

Bogati programi za sve
Prikupio i obradio Ivan Ročić /20.04.2014./

Osnivačka skupština podružnice SUH-a Studentski grad održana je 05.04.2013. travnja. Na osnivačkoj skupštini bilo je dosta gostiju: Milica Čavkić, potpredsjednka SUH-a, predsjednica Gradskog povjereništva SUH-a Zagreba Biserka Budigam, te predsjednik podružnice SUH-a Oporovac Maran Jardas i predstavnik podružnice Granešinski Novaki Stjepan Ćuk, kao i predsjednik HSU-a gradske četvrti Gornja Dubrava Ante Kolobara. Na osnivačkoj skupštini za predsjednicu je izabrana Zdenka Ladišić, za zamjenika Stevo Živčić, za tajnicu Ankica Greb te Jadranka Bogner za blagajnicu.

 Sportske aktivnosti: vježbe za kralježnicu, stolni tenis, elektronički pikado, rekreacijsko hodanje na obližnjem rekreacijskom centru Klaki, izleti, igranje društvenih igara, tribine posvećene građanima starije životne dobi kao i mali kontrolni preventivni zdravstveni pregledi sastavni su dio aktivnosti podružnice.


Žene izrađuju pored klasičnih čestitki i čestitke quiltng tehnikom, tehnikom koja izaziva veliki interes.


Druženje je svake treće nedjelje uz glazbu uživo i ples, uz sastav „Duo coruss“. U pauzi se obavezno pročitaju imena svih članova koji taj mjesec slave svoje rođendane, a oni koji su prisutni dobiju i skromni poklon.



U trgovačkom centru Garden mall napravljena je prava velika multi-medijska izložba, bolje reči - umjetnički happening. Na zidovima i stolovima Iikovni radovi - od slika na platnu, svili, grafika, akvarela, zatim ručni radovi, oslikanog stakla, salveta i quilling tehnIka. Na zidu se vrtjela- video projekcija o djelovanju podružnice a sve je popraćeno i na vlastitoj Facebook stranici. U kulturno umjetnIčkom programu danima su nastupale brojne plesne,folklorne, pjevačke i dramske družine.