Motivacijski skup * Višnja Fortuna za EU parlament

Piše Ivan Ročić /16.04.2016./

Pred više od tisuću posjetitelja, 15.04.2014. na Zagrebačkom velesajmu u Kongresnoj dvorani Globus, održan je motivacijski skup davanja podrške gdji. Višnji Fortuni za Europski parlament. Na izborima za EU parlament koji će se održati 25. svibnja 2014. Višnja Fortuna biti će na koalicijskoj listi br. 20 (SDP, HNS, LD, IDS) pod rednim broje 7.

Motivacijskom skupu Hrvatske stranke umirovljenika prisustvovali su i članovi podružnica SUH grada Zagreba na čelu sa predsjednicom Zagrebačkog povjereništva Biserkom Budigam. Podružnicu Podsljeme zastupali su Nada i Ivan Ročić te Lidija i Marijan Mučnjak.

Pročelnici Ureda za socijalna pitanja i osobe s invaliditetom grada Zagreba Višnji Fortuni su podršku za govornicom  iskazali gradonačelnik Milan Bandić, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Silvano Hrelja, predsjednica Matice umirovljenika Marija Kalebota, predsjednik Zajednice saveza osoba s invaliditetom Hrvatske, dr. Zorislav Bobuš i predsjednica Sindikata umirovljenika Grada Zagreba Biserka Budigam koja je izrazila svoje zadovoljstvo činjenicom da je kandidatkinja HSU na ovim izborima upravo Višnja Fortuna jer je svojim dugogodišnjim radom i zalaganjem pokazala koliko je osjetljiva na pitanja socijalne problematike i uvijek je bila na raspolaganju za umirovljenike. 

U kulturno zabavnom dijelu nastupile su brojne folklorno - pjevačke umirovljeničke družine, klapa „Nostalgija“, pjevačica Ksenija Erker te glumac humorist Božo Potočnik. Na kraju skupa bio je upriličeno druženje uz bogat i obilan domjenak.

Slike:

Na slici u prvom redu: druga s lijeve strane je Biserka Budigam, četvrta Višnja Fortuna. peti Milan Bandić, šesti Silvano Hrelja, u petom redu prva s lijeva Nada Ročić do nje Ivan Ročić

Na slici Višnjina obitelj s Hreljom i Bandićem