Skupštine - Izborna skupština Podsljeme 2008.

Gosti Stanko Vukoje i Biserka Budigam
Vremeplov (1)
Tekst i fotografije Ivan Ročić

S vremena na vrijeme vratiti ću čitatelje u bližu i dalju prošlost naše Sindikalne Podružnice. Prvi prilog vodi nas u 2008. godinu. U prilogu nekoliko slikica i zapisnik sa Izborne skupštine.

SUH Podružnica Podsljeme Bidrovečka 30, Zagreb
Petak, 14.11.2008. u 16:00 sati

ZAPISNIK /lzborna skupština 2008./
Predsjednik Vid Ferenčak otvorio je skupštinu, pozdravio prisutne a posebno pozdravio goste: prof. Biserku Budigam predsjednicu gradskog Povjereništva i gosp. Stanka Vukoju predsjednika podružnice Tešnjavka-sjever

Dnevni red

1/ lzbor radnog predsjedništva a) Ivan Ročić b) Božica Komušar c) Franjo Kovačić

2 / lzvještaj predsjednika podružnice Vida Ferenčaka
2006 g. / Imali smo 41 člana, 11 izleta rekreacije, 2 hodočašća u Mariju Bistricu 2 mjerenja tlaka i šećera te jedno predavanje prof. Drage Droždeka.
2007 g. / Imali smo 33 člana, 10 izleta rekreacije, dva puta predavane profesora Droždeka, jedno predavanje profesorice psihologije Biserke Budigam.
2008 g. / Imali smo 13 člana 5 izleta rekreacije, 1 hodočašće u Mariju Bistricu i pet posjeta bolesnim članovima naše podružnice. Naše članstvo se umanjuje iz godine u godinu. Razlog tome je da starije populacije umiru i poboljevaju od raznih bolest a nismo imali priljev novih članova tako da se je smanjio broj članstva i broj rekreativnih izleta.

3 / Financijski izvještaj za 2008 g. Podružnica nije imala nikakvih prihoda niti dotacija osim ubrane članarine. Za skupštinu smo potrošili 735,00 kn Za posjetu bolesnicima potrošili smo 350,00 kn Ukupni rashod za 2008 g. iznosi 1085,00 kn.

4/ lzbor novog predsjedništva
1. Vid Ferenčak, predsjednik
2. Božica Komušar, potpredsjednica
3. Ivan Ročić, tajnik
4. Frano Kovačić, blagajnik
5. Dragica Jambrešić, predsjednica nadzornog odbora

5 / Pozdravni govor novoizabranog predsjednika Vida Ferenčaka Predsjednik se zahvalio svim prisutnim članovima i gostima na ponovnom izboru za predsjednika. Dati ću smjernicu za povećanje članstva ukoliko bude volje i više druženja i rekreacije u svim društvenim akcijama kako za umirovljenike tako i za sve ljude također i za bolesne. Sve što ćemo moći učiniti to ćemo i napraviti za dobrobit svih umirovljenika . Zahvaljujem se na ponovnom izboru i ostalih članovima SUH_a

Slike