Susjedi - Umirovljenici surađuju: Podsljeme i Granešinski Novaki zajedno

Piše Ivan Ročić /09.09.2012./

Tajnica Vesna Turčin i predsjednica Barica Čućek iz podružnice SUH_a Granešinski Novaki bile su gošće na izbornoj skupštini naše podružnice održane u Markuševcu 17.08.2012. g. Tada smo se dogovorili da će naše podružnice međusobno surađivati u smislu organiziranja zajedničkih izleta i druženja uz glazbu i ples. Podružnica Granešinski Novaki organizira zabavu svaki prvi petak u mjesecu pa smo  u petak 7.9.2012. radoznalo krenuli u Granešinske Novake da vidimo kako to naši susjedi rade.

S lakoćom smo pronašli Društveni dom, lijepu novo izgrađenu zgradu u Novačkoj ulici br. 200. Tu su nas, znajući da dolazimo, dočekali domaćini i pomogli nam pronaći pogodno parkirno mjesto. Stepenicama smo se popeli na kat gdje smo bili iznenađeni čistoćom prostora, blještavilom rasvjete, čistim stolnjacima okićeni cvijećem... Zabava uz ples i živu glazbu bila je u punom jeku. Brzo smo se uklopili u ambijent, prvo žene a potom i mi muški postali smo sudionici razdraganog veselja. Lijepo, prelijepo!

Zabava i ples završili su u 23:00 sata. Dragi domaćini predsjednica podružnice Granešinski Novaki Barica Čućek, tajnica Vesna Turčin, potpredsjednik podružnice Stjepan Ćuk ... potom sjedaju za naš stol, častili nas novim pićem. U slobodnom razgovoru razmjenjujemo sindikalna iskustva, prijateljski čavrljamo, pričamo viceve da bi se tek u jedan sat po ponoću rastali uz pozdrav; Vidimo se opet!

PS
Eh, kako bi bilo lijepo, kada bi nama čelnici gradske četvrti dozvolili da i mi umirovljenici Podsljemena takvu zabavu smijemo napraviti u Društvenom domu Bidrovec!


Fotografije: Umirovljenici surađuju: Podsljeme i Granešinski Novaki zajedno /07.09.2012./

Vrijedne domaćice Anica Posavec i Vesna Turčin i domaćin Franjo Filipec

Drmeši u dvoje

 Ivo je dugo razmišljao, nije mogao odabrati plesnu partnericu, ali kada je odabrao, nije mogao stati.

Šimunski drmeš i u Granešinskim Novakima