Inserti sa zabava u Miroševecu i Studentskom gradu, veljača 2019.



Inserti sa Umirovljeničkih zabava u Miroševecu i Studentskom gradu, veljača 2019.
Predivan ugođaj na zabavama umirovljenika, razdragano i veselo do usijanja, tako nešto mogu samo umirovljenici.
Vidimo se na zabavi u Bidrovcu, 16.2.2019. (treća subota u mjesecu) uz obilje jela i pića, dobre glazbe i izvrsne glume gostiju iz KUDa Dubrava. Na zabavi točimo najkvalitetnija misna vina, najkvalitetnija osvježavajuća pića, ožujsko pivo… a besplatni su aperativ, kava, kolači i nadasve odlična i obilna besplatna večera.
To mogu samo umirovljenici! Penzićima je samo nebo granica i premala dvorana u Bidrovcu koju su umirovljenici uz svesrdnu pomoć Mjesnog odbora i Gradske četvrti Podsljeme doveli do lijepog, uređenog zdanja kojem sada uživaju svi korisnici prostora a da sve ove puste godine nisu ni prstom mrdnuli.
Poziv svima ljudima dobre volje i radosnog srca. Očekuje vas vrhunska zabava, razbibriga i veselje uz skeč nama drage dramske družine KUDa Dubrava pod vodstvom  voditeljice Mirice Mesarić.
Drugu i četvrtu subotu u mjesecu u društvenom domu umirovljenici za svoje članove održavaju prekrasna druženja uz domjenak, edukacije, ručne radove, stolni tenis, karte, šah, pikado, muziku i ugodno ugodne razgovore.
Pozdrav svima, vidimo se u Bidrovcu svaku drugu, treću i četvrtu subotu u mjesecu!

Nema komentara:

Objavi komentar

Vaši komentari