Sportske igre SUH-a 2017.


5. sportske igre SUH-a grada Zagreba i Zagrebačke županije

PO DRUGI PUT ZA REDOM POBIJEDILA EKIPA PODSLJEMENA

Studentski grad 7.10.2017.

SUH Povjereništvo za grad Zagreb i Podružnica „Studentski  grad“ bili su domaćini 5. sportskih igara umirovljenika SUH-a grada Zagreba i Zagrebačke županije. Igre su održane 07. 10. 2017. u dvorani Osnovne škole Vjenceslav Novak a proglašenje pobjednika, podjela nagrada i domjenak u prostorijama Mjesne samuprave Studentski  grad.

Sve pohvale za organizaciju zaslužuju domaćini, članovi  SUH-a podružnice „Studentski  grad“ na čelu s neumornim organizatorom Stevom Živčićem. Igre je otvorila predsjednica Povjereništva za grad Zagreb Biserka Budigam  u nazočnosti predsjednice SUHa Jasne Petrović.

Igrama je pristupilo 12 podružnica. Prvim mjestom i zlatnim medaljama okitila se po drugo put za redom ekipa Podsljemena  Srebro je pripalo ekipi Oporovca a bronca ekipi Studentskog grada. Natjecalo se u 6 disciplina: pikado,  bacanje loptica u krugove, bacanje kolutova na štap, pucanje lopte na gol, bacanje loptice u koš i slalom utrka s nošenjem jajeta u žlici. Od šest disciplina ekipa Podsljemena, u sastavu Nada i Ivan Ročić, Adela i Rudolf Špoljarec, Ljiljana Putak, Mirko Cebić. Ivan Pilatuš i Josip Kovačić, osvojila je četiri prva mjesta: bacanje kolutova na štap, bacanje loptice u koš, pucanju lopte u gol i u slalom utrci s jajetom u žlici.

KONAČNI POREDAK
1             Podsljeme          276 bodova
2             Oporovec            256 bodova
3             Studentski grad 254 bodova
4             Peščenica            249 bodova
5             Miroševec          244 bodova
6             Samobor             239 bodova
7             INA                    236 bodova
8             Gornja Dubrava 232 bodova
9             Novi Zagreb       225 bodova
10           Graneš. Novaki 219 bodova
11           Susedgrad          211 bodova
12           Centar                  172 bodova