Sportske igre SUH-a 2016.

4. sportske igre umirovljenika SUH-a  Zagreb

Pobijedila ekipa Podsljemena

Piše Ivan Ročić 

SUH Povjereništvo za grad Zagreb i Podružnica „Studentski grad“ bili su domaćini 4. sportskih igara umirovljenika SUH-a grada Zagreba. Igre su održane 08. 10. 2016. u dvorani Osnovne škole Vjenceslav Novak a proglašenje pobjednika, podjela nagrada i domjenak u prostorijama Mjesnog odbora Studentski grad.
Sve pohvale za organizaciju zaslužuju domaćini, članovi SUH-a „Studentski grad“ na čelu s neumornim organizatorom Stevom Živčićem. Igre je otvorila predsjednica Povjereništva za grad Zagreb Biserka Budigam u nazočnosti predsjednice Središnjice SUHa Jasne Petrović.
Ove godine, kao i prethodne godine, igrama je pristupilo 11 Podružnica. Prvim mjestom i zlatnim medaljama okitila se ekipa Podsljemena Srebro je pripalo prošlogodišnjim pobjednicima ekipi Studentskog grada a najveće iznenađenje igra priredili su igrači i igračice Podružnice Peščenica osvajanjem brončane medalje. Natjecalo se u 7 disciplina: pikado, viseća kuglana, bacanje kolutova, pucanje lopte na gol, bacanje loptice u koš, slalom utrka s nošenjem jajeta u žlici te ekipno povlačenje užeta.
Od sedam disciplina ekipa Podsljemena osvojila je tri prva mjesta: bacanje kolutova, bacanje loptice u koš i u slalom utrci s jajetom u žlici. Po jedno prvo mjesto su osvojili: Peščenica u kuglanju, INA u pucanju lopte u gol, Studentski grad u pikadu i Miroševec u povlačenju konopa.
Ekipa Podsljemena nastupila je u sastavu: Ročić Ivan, Ročić Nada, Ročić Krešimir, Špoljarec Rudolf, Špoljarec Adela, Lelić Vlasta, Hađić Ivka, Grinvald Ivan, Kršić Darinka.
Konačna tablica bod.
1 Podsljeme                 310
2 Studentski grad          297
3 Peščenica                  296
4 Miroševec                  289
5 Donja Dubrava           278
6 Oporovec                  274
7 Susedgrad                 257
8 INA                           253
9 Graneš. Novaki          225
10 Gornja Dubrava        219
11 Novi Zagreb             213
Najnovije novosti o djelovanju, druženjima, izletima, zabavama i mnogo čemu drugom pročitajte, na uvijek ažuriranim, stranicama facebook-a.