EU BiH SARAJEVO - U sarajevskoj pivnici HS 2019.


Nezaboravna majska noć u Sarajevskoj Pivnici HS!
/Ivan Ročić, Sarajevo 4.5.2019./

Podsljemenaši nadmašili sami sebe. Svojim spontanim ponašanjem, pjesmom i plesom oduševili sve prisutne. Jednu lagodnu atmosferu u sarajevskoj Pivnici HS podigli na rub usijanja. Bilo je predivno!
Lagani pljusak i proljetna kiša nisu pokvarili raspoloženje gostiju Pivnice HS. To se i ne može desiti budući da je svaki provod u ovom dobro znanom objektu više nego fenomenalan. Svaki događaj nosi posebnu energiju sa sobom, a tako je bilo i sinoć kada su svi prisutni uživali u sjajnom muzičkom repertoaru Nešada Selmana.
Pivnica HS je kao i svaki put do sada priredila sjajno druženje. Sjajna energija se osjetila kao svaki put do sada. Kako obično biva, najbolje ponude nisu izostale, a gosti su imali priliku da uživaju u vrhunskim specijalitetima. Naravno, sve je upotpunjeno Sarajevskom pivom. Gosti se, naravno, raduju svim narednim dešavanjima koje Pivnica HS sprema.
Reporter eminentnog Sarajevskog internet portala „Ekskluziva.ba“ videom i slikama obilježio i približio čitateljima događanja u Pivnici

·         Zorica Ferenčak Nezaboravno veće u Sarajevu.
Nada Ročić Veselo. druženje sa dragim i veselim prijateljima baš nam je bilo taman.
Sanja Vlainić Nada Ročić nije bilo taman bilo je prekratko

·         Nada Đuran-Petrović Bilo je ludo i nezaboravno














Nema komentara:

Objavi komentar

Vaši komentari