Prosvjedi - Protiv mirovinske reforme 2018.

U organizaciji Sveza samostalnih sindikata Hrvatske, Matice Hrvatskih sindikata, Nezavisnih Hrvatskih sindikata i Sindikat umirovljenika Hrvatske, a pod nazivom „Dođite na prosvjed i vas se tiče!“  održan je 20.10.2018. na Europskom trgu u Zagrebu veliki prosvjed  „Protiv mirovinske reforme“.  

Nekoliko TV postaja i nekoliko tiskanih medija objavili su priloge o prosvjedu. Ja i moji Podsljemaši bili nazočni slikom i videom u vijestima nekoliko televizija i novina. /Ivan Ročić/.   


Ekipa Nove TV snimila je (19.10.2018.) radnu aktivnost Sindikata umirovljenika Hrvatske koji su se pridružili radničkim sindikatima: Svezu samostalnih sindikata Hrvatske (Mladen Novosel), Matici Hrvatskih sindikata (Vilim Ribić) i Nezavisnim Hrvatskim sindikatima (Krešimir Sever).
U Dnevniku Nove TV objavljenom 19.10.2018. pojavljuju se umirovljenici Sindikata umirovljenika Hrvatske: Zlatko Hržić, Ivan Ročić, Ivan Pilatuš i Stjepan Milobara .

Slike sa Nova TV (19.10.2018.) 







Aktivisti podružnice umirovljenika Podsljeme povodom prosvjeda „Protiv mirovinske reforme“ bili su višestruko prikazivani u javnim medijima: televiziji (HRT1, Nova TV) i novinama Večernji list.

Tako je u nedjelju 21.10.2018., dan nakon prosvjeda, na trećoj stranici Večernjeg lista osvanula poveća slika naših aktivista. Na internetskim stranicama Večernjeg lista istoga dana prikazana je još i druga slika naših aktivista.


Slike iz Večernjeg lista




Slike sa Nova TV (20.10.2018.)  




Moje slike sa prosvjeda